tiistai 25. huhtikuuta 2017

Kevätleiri 2017

Kuvassa vasemmalta oikealle: Eva-Lotta ja Hilla, Tuuli ja Raiku, Maria ja Onni, Oona ja Ilo, Eija ja Ossi, Anna ja 
Pipsa, Hanne ja Seppo sekä Oona ja Ora. Alpakka edustaa kuvasta puuttuvia eli Krista ja Brii, Hanne ja Watti sekä
 Miia ja Ansa.

22-23.4 välisenä viikonloppuna pidettiin rally-tokon valmennusrenkaan kevätleiri. Lauantaina meitä oli kouluttamassa koiratanssin menestynyt harrastaja ja tuomari Nadja Böckerman ja sunnuntaina harjoittelimme omalla porukallamme.

Käy katsomassa tunnelmia kevätleiristä TÄMÄN LINKIN takaa!

Omalta osaltani ja varmasti koko renkaankin osalta voin kittää Nadjaa että tuli kouluttamaan renkaanlaisia. Oli todella hyödyllinen koulutus ja tuli paljon uusia vinkkejä. Koiratanssituomari tarjosi aivan uudenlaisia näkökohtia ongelmiin ja miten erilaisia temppuja pystyy hyödyntämään asioiden opettelemiseen.

Sunnuntaina sitten pureuduttiin monien hankalaksi kokeman lähtöön saapumiseen. MIetittiin erinlaisia keinoja näiden ratkaisemiseen sekä pidettiin pieni harjoitus porukassa.

Leirillä nähtiin paljon iloisia koirakoita:












Sekä harjoitteluun mukaan osallistui häiriöalpakka:

Renkaan syysleiri järjestetään 4-5.11, jolloin lauantaina kouluttamaan tulee vuoden 2016 tokon suomenmestari ja maajoukkueen jäsen Maarit Hellman. Koulutus tullaan järjestämään pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä mutta paikka on vielä avoin. Tähänkin koulutukseen tulee kuunteluoppilaspaikkoja, joten seuraa ilmoittelua!

Kuvat ja teksti: Eva-Lotta Halonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti