maanantai 29. lokakuuta 2018

Syysleiri 2018


Rally-toko valmennusrenkaan syysleiri pidettiin 27.-28.10 Eurajoella Rauman käyttö- ja seurakoirien hallilla. Vaikka tällä kertaa vain vähäinen joukko valmennusrenkaan jäsenistä pääsi osallistumaan, saatiin aika hyvin käytettyä ja kaikille tarttui matkaan jotain uutta.

Lauantaina kouluttamassa oli Päivi Saarilahti, joka pureutui luennollaan sekä koulutuksessa koiran ja ohjaajan väliseen suhteeseen ja kuinka sitä voi parantaa. Suurimmalle osalle koulutukseen osallistuneille koirille päästiinkin harjoittelemaan rauhoittumista. Sunnuntaina tuttuun tapaan renkaalaiset valmensivat toisiaan ja sunnuntain koulutuksessa päästiin pureutumaan muunmuassa oikean merkin hakemiseen useasta vaihtoehdosta sekä kontrolliin estesarjalla.

Kuvia sunnuntailta löytyy TÄMÄN LINKIN takaa. Kuvat Eva-Lotta Halonen. Alhaalla kuvissa vasemmalta oikealle: Oona ja Ilo, Eva ja Hilla sekä Virva ja Väinö. Renkaan jäsenille oli varattu majoitusta sekä kokousta varten hulppea mökki keskeltä metsää, joten koulutusten välissä koirat pääsivät myös rentoutumaan metsän keskelle. Havaintoja majavistakin tehtiin aivan mökin läheisyydessä.


Ensi vuonna renkaan toiminnalle onkin uudet suunnitelmat ja toimintaa pyritään kehittää yhä edelleen. Jäsennistössäkin tapahtuu muutoksia ja tilaa olisi uusille renkaalaisille, jotka haluavat kehittää omaa ja koiransa osaamista eteenpäin sekä osallistua aktiivisesti renkaan toimintaan. Näyttökoe pidetään 15.12.2018 Jyväskylässä ja hakuohjeet löydät Rally-tokoyhdistyksen sivuilta:
http://www.rally-toko.fi/sivusto/index/tiedotteet/valmennusrenkaan-n%C3%A4ytt%C3%B6koe-ja-hakuohjeet.html

1 kommentti:

  1. Oli mukava nähdä kuvia ja lukea siitä, kuinka teidän leiri sujui. Meilläkin ollaan rally-tokosta kiinnostuneita. Täytyisi rally-toko telineet hankkia varmasti meille kotiin myös, jos oikein lajista innostuu. Voi sitten harjoitella koska vain.

    VastaaPoista